Electra; van aanleg tot onderhoud

Wilt u een extra groep toevoegen in uw huis of een schakelaar laten plaatsen? FiXeRR Installatie Techniek kan u van dienst zijn. Dankzij jarenlange ervaring als elektricien en het gebruik van hoogwaardige kwaliteit materialen bent u verzekerd van een resultaat dat werkt zoals u verwacht.

Wat wij onder andere doen

Veiligheid

Twintig procent van de woningbranden worden veroorzaakt door storingen in de elektra en dat kan heel eenvoudig opgelost worden door uw elektra veilig te laten aansluiten. Omdat FiXeRR installatie techniek werkt volgens wet- en regelgeving kunt u vertrouwen op een verantwoorde aanleg van uw elektriciteit.

Storing?

Heeft u een storing en woont u in Almere of omstreken? Dan kunnen wij uw sturing effectief oplossen. Wij kunnen de storing opsporen. Wij zoeken naar eventuele stroomlekkages in uw netwerk en eventuele bronnen die kortsluitingen veroorzaken en repareren het direct.

Groene voorzieningen

Wilt u uw energie efficiënter gebruiken door LED verlichting te plaatsen in uw woning? Of wilt overweegt u zonnepanelen te plaatsen om via zonne-energie uw woning te voorzien van stroom? Dan bent u bij FiXeRR Installatie Techniek aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee naar de mogelijkheden en oplossingen voor uw specifieke situatie.

Waarom FiXeRR Installatie service?

  • 1 Volledig jaar garantie
  • 2 Jaren lange ervaring
  • 3 Werken volgens regelgeving

Contact opnemen voor Electra?

U kunt direct bellen met 036-5325808 of vul het onderstaande formulier in en wij bellen u terug.

Vereist
Vereist
Vereist